Streefbedrag behaald

Adriaan van Erk - DKR Toertocht 2 juli

Opgehaald

2.783
111% bereikt van het totaalbedrag € 2.500

Op zondag 2 juli 2023 is het weer de hoogste tijd voor de jaarlijkse DKR-toertocht die start en finisht bij voetbalvereniging RKAVV in Leidschendam. Je kan al fietsend of wandelend deelnemen! Wil je tijdens deze toertocht met De Klimmende Règâhs meefietsen of meewandelen en een bijdrage leveren aan het goede doel? Schrijf je dan nu ook in!

Racefietsers
Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van circa 65 kilometer en een route van circa 95 kilometer. De routes gaan door het gebied waar de Règâhs vaak en veel trainen.

Wandeltocht
Naast de fietstocht organiseren we op hetzelfde moment een wandeltocht, die ook begint en eindigt bij voetbalvereniging RKAVV. In groepsverband wordt tien kilometer gewandeld in het mooie natuurgebied tussen Leiden en Zoetermeer.

Overige informatie
De kosten van deze leuke tocht voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een origineel DKR-toertochtshirt, een toertocht onder begeleiding, koffie en een lunch. Voor €5,- extra krijg je ook nog een mooie DKR bidon. Kinderen betalen 12,50 euro per persoon en krijgen daarvoor een oranje t-shirt van DKR, limonade en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van de goede doelen.

Meedoen belangrijker dan de snelheid!
Veiligheid staat voorop. We passen de snelheid aan, aan de veiligheid en mogelijkheden op de fietspaden. Daarnaast fietsen we zo snel als de gezelligste schakel van de groep.

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelen (10 KM)
  • Wielrennen (65 km)
  • Wielrennen (95 km)